Impressum

Pokrenut već pomalo daleke 2010. godine kao još jedan u nizu ljetnih projekata trojice prijatelja iz osnovnoškolskih dana (piratska radio postaja i gradnja boba pokazali su se prevelikim izazovima), FAK je uskoro okupio tim u film zaljubljenih zanesenjaka sklonih stavljanju svojih dojmova i misli na papir. S ciljem osnivanja mjesta na webu gdje bi čitatelji mogli navraćati po kvalitetne filmske preporuke, i postizanja osjećaja da možeš iz prašine i zraka stvoriti nešto jebeno dobro, od samog početka želimo stvoriti opuštenu ali napetu, tolerantnu i otvorenu, pametnu i moćnu atmosferu gdje bi se moglo komentirati i analizirati, lupiti i ostati živ, naučiti i otkriti, pitati, nasmijati i uljepšati dan.

Portal djeluje u sklopu Udruge Novi mediji koja je osnovana s ciljem kvalitetnijeg, uspješnijeg i profesionalnijeg nastavka djelovanja filmskoga web portala FAK.hr. Kao volonterski, studentski projekt, ponosimo se osvrtima, top listama, intervjuima i vijestima koje svakodnevno objavljujemo u našem kutku svemrežja. Vaši komentari i zahvale zbog kakve pogođene preporuke, jednako kao i konstruktivne kritike, tjeraju nas naprijed, da budemo bolji, ažurniji i sadržajno bogatiji, i jednog dana zgrabimo ono što vjerujemo da nam pripada – titulu najbolje filmske web stranice u regiji.

Vjerujete li da nam u tome možete pomoći, ili imate ikakvo pitanje, komentar, prijedlog ili primjedbu, javite nam se na mail (info@fak.hr),  twitter (@FAK_Film) ili na fan page na Facebooku.

Ako volite pisati, snimati, montirati ili samo obožavate filmove, a istovremeno mrzite novac, upravo ste naišli na oglas za posao iz snova. Detaljnije ovdje.

 

Osnivači stranice

Hrvoje Hučić

Deni Zgonjanin

Sven Mikulec

Marketing / IT podrška

Hrvoje Hučić

Glavni urednik

Sven Mikulec

Recenzenti

Marko Stojiljković

Jelena Đurđić

Koraljka Suton

Boris Rakić

Decadent Sympozium

Miro Frakić

Dragan Antulov

Vedrana Vlainić

Marita Lipošinović

Igor Marić

Urednici rubrike festivala

Jelena Đurđić

Marko Stojiljković

Urednica vijesti

Tena Strahinec

Novinari

Jure Maleš

Tena Strahinec

Nataša Cilar

Petra Bušelić

Tajana Makar

Fani Žanetić

Ira Volarević

Developer

Ivan Martinić

Dizajner

Neven Udovičić

Lektori

Petra Bušelić

Borna Karanušić

Prevoditelji

Ira Volarević

Borna Karanušić

Montaža i Photoshop

Matko Vlaić

Udruga Novi mediji

OIB: 56749748924

IBAN:
HR20 2340 0091 1105 4763 1

info@novimediji.hr

http://novimediji.hr/