Zamijenite more planinama i posjetite 4. KotarFEST!

Piše: Hrvoje Hučić

Po čemu prepoznajete Gorski kotar? Medvjedima, kućama za odmor, biciklizmu, šumskim bobicama…? A možda sad već i po jednom simpatičnom umjetničkom festivalu? Stiže nam KotarFEST! po četvrti put u Delnice – od 22. do 26 srpnja!

Ove godine unutar standardno kvalitetnog festivalskog programa našlo se mjesta i za FAK-ov Veliki filmski kviz, koji će se održati 25. srpnja u specijalnom formatu.

Detaljnije informacije o kvizu ovdje.

kotar

Teško je ignorirati zov prirode, a još teže četvrti po redu KotarFEST! koji će se i ove godine održati u Gorskom kotaru u Delnicama. Od 22. do 26. srpnja u regiji velikog turističkog potencijala odličan je preduvjet i za razvoj kulturno-umjetničke ponude. Svojim djelovanjem KotarFEST! doprinosi razvoju kulturne ponude i sadržaja regije te stvara snažan umjetnički centar na okosnici Rijeke i Zagreba. Festival u prirodi bogat je kulturnim sadržajem i donosi za svakog ponešto. Tako će se ovaj osebujan festival, koji će pobuditi divlju i prirodu stranu svakog posjetitelja, ponuditi sadržaj koji će još više ugrijati vruću ljetnu atmosferu. Gotovo pet dana posjetitelji će u prekrasnoj prirodi moći uživati u zanimljivim i interaktivnim predstavama, filmskim projekcijama, radionicama i performansima te, naravno, nezaobilaznim festivalskim partijima i koncertima.

raspored

Detaljnije informacije o programu možete pronaći na stranicama:

https://www.facebook.com/KotarFest

http://kotarfest.com/

Upoznajte svoju prirodnu stranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.