Počinje 5. KotarFEST!

Piše: Tena Strahinec

KF5_Film

Jubilarno izdanje festivala kazališta i filma KotarFEST! održat će se u razdoblju od 30. lipnja do 3. srpnja u Delnicama za čije je posjetitelje pripremljen program koji obuhvaća kazališne predstave, filmske projekcije, te glazbeni i cirkuski repertoar s raznim interaktivnim elementima.

 

Gorski kotar će tako posjetiti mnogi domaći i strani kazališni umjetnici poput Pere Kvrgića, Barbare Rocco, Zijaha Sokolovića, Lele Margitić i brojnih drugih koji će izvoditi predstave poput Čeličnih magnolija, Medvjeda i Stilskih vježbi.

 

Na filmskom repertoaru naći će se domaći i strani filmovi s naglaskom na susjede (Italiju, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu) koji će predstaviti svoje najnovije produkcije poput Pot v raj redatelja Blaža Završnika, L’Attesa Piera Messine i hrvatskog popularnog Zvizdana redatelja Dalibora Matanića.

 

Delničke ulice ispunit će ulični svirači, kazališne i lutkarske predstave, radionice plesa na svili, žongliranja i acro balansa, neizostavni kvizevi i cirkuski program u parku kralja Tomislava. Mi vas pozivamo da nam se pridružite na našoj KOZ-i, kvizu općeg znanja, koji će se održati 02. srpnja u parku kralja Tomislava s početkom u 19:30.

 

Za kampere je osiguran besplatan kamp pod zvijezdama, a dogovorene su posebne cijene karata za vlak do Delnica, a uz pristupačne cijene KotarFEST! je zasigurno nezaobilazna i primamljiva destinacija. Program i ostale informacije provjerite na njihovoj stranici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.