RAUCHER!

Piše: Hrvoje Hučić

Film “RAUCHER!” autora Alena Miličevića na šaljiv način prikazuje zašto se tzv. “žiceri” trebaju izbjegavati u širokom luku. Ako ste pušač, sigurno znate o čemu pričam.

Predstavljanje samog autora:

Zovem se Alen Miličević, živim i radim u Bujama i imam 31 godinu. Eto, u slobodno vrijeme bavim se amaterskim filmom, snimam, pišem. itd… Neke od kratkih filmova sam snimio i u Njemačkoj (ti filmovi su označeni pod “no Budget production“), gdje povremeno putujem i gdje sam i odrastao. Prvi kratki film, Natural mystic, snimio sam 2004. godine i tu je sve počelo. Jest da ne ide baš brzo, ali tu i tamo snimam kad mi nešto padne na pamet, uglavnom sve neovisno s prijateljima i za nula kuna. Nisam dio nikakve filmske skupine niti grupe.

Neki od njegovih radova prikazani su na raznim festivalima: 41. revija hrvatskog filmskog i video stvaralaštva, Tabor Film Festival, RAF, Alte brauerei anneburg (njemačka), Coburger barfilmtage (njemčka). Na svim navedenim festivalima prikazan je film “Vidimo se” koji možete pogledati na njegovom youtube kanalu ovdje.

3 komentara za “RAUCHER!

Leave a Reply

Your email address will not be published.