Neki novi glumci – epizoda I

Piše: Deni Zgonjanin

Dame i gospodo, s ponosom Vam predstavljamo prvi hrvatski youtube trash sitcom! Stigao nam je sasvim nenadano, iz  kreativnih mozgova ekipe HAjavata Filma, čiji su nas prijašnji radovi poput Svih mojih prekida i Vojnog vrtića oduševili humorom i brutalnošću. Ovo je tek prva epizoda, od planiranih 6, a već sad mogu konstatirati da su Neki novi glumci najbolja domaća youtube trash sitcom serija u povijesti!

Ukratko:

Priča prati protagonista Peđu i njegove kolege koji kroz studij glume i lutkarstva pokušavaju postati respektabilni i uzorni građani u morbidnoj današnjici. Tokom 6 epizoda gledat će te kako se snalaze u brutalno-bolesnim situacijama u svijetu glume, korupcije, droge, mafije, prostačenja, ksenofobije, alkoholizma i žena sumnjivog morala.

Što autori kažu:

Sve situacije u ovom serijalu su fiktivne i nemojte ih shvaćati ozbiljno. Za kraj samo da naglasimo da smo imali budžet u iznosu od 0 kn. Svi glumci, statisti i tehničari su se dobrovoljno odazvali i sudjelovali u projektu te im želimo od srca svima zahvaliti. Inspiraciju za ovaj video smo našli par životnih situacija, također i u Family guyju, Scrubsima te Seinfeldu.

4 komentara za “Neki novi glumci – epizoda I

Leave a Reply

Your email address will not be published.