Horror on floor 6

Piše: Hrvoje Hučić

Pogledajte horror sa 6. kata i probajte ostati smireni ;). Film nam dolazi od mlade autorice Kinde koja snima amaterske filmove kao samostalan autor.

Riječi same autorice:

Ja sam Kinda Labidi, volim film i bavim se amaterskim filmom od 2008. godine. Inače, svake godine (zadnje tri) pohađam Školu Medijske Kulture Ante Peterlić.

Do sada sam objavila dva amaterska filma, samostalan sam autor. Oba filma su u mojoj režiji, moj scenarij, kao i kamera. Montaža je u suradnji s Majom Kadoić Raos, a glumci su glumili sami sebe ili su naturščici.

Treći film koji izlazi uskoro kratki je dokumetarac o bluesu u Bugarskoj (u Sofiji), te kratki film o legendarnom blues pjevaču Vasku Krapkati.

Četvrti film bit će ‘the making of Dežđ Curi‘, kratkom dokumentracu/video razglednici Borisa Poljaka koju je napravio za radionicu Medijske Škole. Oba filma izlaze do kraja ožujka 2011.

Prva dva filma prikazana su na RAF-u 2008. i 2009., u kategoriji kratkiše Horor i kratkiše Dox. ‘Horror on Floor 6’ također je prijavljen na KRAF i Amaterski filmski festival HFS-a.

Nagrada još nema, ali bitno da je prikazan i da je priča ispričana.

Ostale filmove pogledajte na njezinom youtube kanalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.